Gegarandeerd tevreden met vakkundig maatwerk voor deuren.

Deuren bepalen voor een groot deel het karakter van u woning. In de werkplaats van Machinaal Timmerbedrijf Dalko maakt men de meest uiteenlopende uitvoeringen. Alle afmetingen behoren bij ons tot de mogelijkheden en natuurlijk zijn bijzonderheden geen enkel probleem. Een oud type deur dat nagemaakt moet worden, een unieke voordeur met afwijkende afmetingen of gewoon een standaard deur?U kunt altijd aankloppen bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko.

Onze deuren worden in de werkplaats voorzien van hang- en sluitwerk. Sommige situaties vragen om een mooie stijlvolle afwerking daarvoor kunnen we gebruik maken van onzichtbare scharnieren. Deze zijn volledig in de deur verwerkt en dus niet zichtbaar als de deur gesloten is.

Desgewenst word de deur gespoten in een watergedragen grondverf.

Al uw producten snel geleverd.

Bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko hoeft u nooit lang te wachten op het maatwerk voor deuren. Wij werken met een standaard cyclus van vier werken, maar zijn daarin erg flexibel. Heeft u haast en wilt u een snelle levering? Dat is geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat u op het gewenste moment de producten in huis hebt.