Gegarandeerd tevreden met vakkundig maatwerk voor deuren.

Deuren bepalen voor een groot deel het karakter van u woning. In de werkplaats van Machinaal Timmerbedrijf Dalko maakt men de meest uiteenlopende uitvoeringen. Alle afmetingen behoren bij ons tot de mogelijkheden en natuurlijk zijn bijzonderheden geen enkel probleem. Een oud type deur dat nagemaakt moet worden, een unieke voordeur met afwijkende afmetingen of gewoon een standaard deur?  U kunt altijd aankloppen bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko.

u kunt dan denken aan de volgende type deuren

  1. voordeuren
  2. ornaments deuren
  3. terras deuren
  4. balkon deuren
  5. plaat deuren
  6. garage deuren
  7. duet deuren  (boeren deuren)

Onze deuren worden in de werkplaats voorzien van hang- en sluitwerk. Alle deuren worden standaard voorzien van een meerpunt sluiting van het merk Ivana. voor de terras en garage deuren gebruiken we een meerpunt sluiting en een aluminium sluitlijst. Deze meerpunt sluiting zit verdekt tussen de deuren verwerkt.

Sommige situaties vragen om een mooie stijlvolle afwerking daarvoor kunnen we gebruik maken van onzichtbare scharnieren. Deze zijn volledig in de deur verwerkt en dus niet zichtbaar als de deur gesloten is.

Desgewenst word de deur gespoten in een watergedragen grondverf.

Al uw producten snel geleverd.

Bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko hoeft u nooit lang te wachten op het maatwerk voor deuren. Wij werken met een standaard cyclus van vier werken, maar zijn daarin erg flexibel. Heeft u haast en wilt u een snelle levering? Dat is geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat u op het gewenste moment de producten in huis hebt.

klassieke ornamentsdeur met metalen rooster

klassieke ornamentsdeur met metalen rooster

verschillende profielen in plaatdeuren 

Voor de plaatdeuren gebruiken we de alutherm deuren, deze deuren zijn voorzien van een isolatielaag en 2 aluminium platen aan de binnen en buiten zijde.  Deze platen zorgen ervoor dat de deur stabiel blijft en nagenoeg niet krom trekt. De deuren zijn te verkrijgen in 40 en 56 mm dik.  De toplaag uit een meranti of een tricoya toplaag.  Doordat de aluminium platen iets verdiept liggen kunnen we er verschillende profielen in frezen met onze CNC.

garage/ schrootdeur met groeven erin gefreesd

garage/ schrootdeur met groeven erin gefreesd


alutherm deur met 10 mm groeven

alutherm deur met puntgroef