Machinaal Timmerbedrijf Dalko: hefschuifpuien op maat.

Als specialist in houtbewerking op maat kunt u bij ons terecht voor kozijnen, deuren, trappen, maar ook hefschuifpuien. Hierbij zijn er talloze mogelijkheden wat betreft de uitvoeringen en de combinatie. Ook de afmetingen zijn natuurlijk geheel volgens uw wensen.

Bij Dalko staat de kwaliteit en levensduur van producten voorop. Zo kunnen onze hefschuifpuien niet alleen worden voorzien van een houten onderdorpel, maar er kan ook worden gekozen voor een Luvema onderdorpel van aluminium met een koudebrug onderbreking. Daarnaast maken wij alleen gebruik van de beste hardhoutsoorten zoals mahonie.

hefschuifpui

Hefschuifpuien bieden u vele voordelen. In tegenstelling tot tuindeuren, draaien de deuren niet over uw terras, hierdoor kunt u uw terras optimaal benutten. Ook zorgt de hefstand voor een optimale ventilatiemogelijkheid.De inbraakwerendheid van een hefschuifpui is groot door het inhaakprofiel op de middenstijl. Hefschuifpuien van Machinaal Timmerbedrijf Dalko zijn zeer gebruiksvriendelijk doordat ze zeer licht te bedienen zijn. De hefschuifpui wordt standaard voorzien van een cilinderslot.