Bestel uw draaikiepraamkozijn bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko.

Een draaikiepraamkozijn wordt tegenwoordig vaak gebruikt in huizen en is erg populair. De naam zegt het al; het raam draait niet alleen, maar kiept naar binnen. Omdat het raam naar binnen draait kunt u beide zijdes makkelijk onderhouden en schoonhouden. Het draakiepsysteem geeft de keuze in twee verschillende standen te ventileren. Machinaal Timmerbedrijf Dalko kunt u deze kozijnen in elke gewenste afmeting en soort bestellen.

Wanneer u draaikiepraamkozijnen bestelt bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk een deskundige afwerking.

Gemakkelijk overstappen van een uitzet-raam  naar een draaikiep-raam.

Bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko kunt u een kozijn met draai- of uitzetraam laten vervangen door een draaikiepraam. Dit doen we door middel van ons inzetdraakiepsysteem. Graag helpen we u bij het overstappen naar een draaikiepraam. Hebt u een raam dat naar buiten draait? Dan kunnen wij het klep- of draairaam eruit halen en er een draaikiepkozijn inzetten.

Draaikiepkozijnen van Machinaal Timmerbedrijf Dalko hebben een naar binnendraaiend raam gedeelte en zijn voorzien van Maco draaikiep beslag dat voldoet aan het Politie keurmerk. Om tocht en geluidshinder te voorkomen is het raam rondom voorzien van een dubbel kaderprofiel afdichting.

Bij problemen met u draaikiepramen kunt u ons ook om advies vragen. Zonodig komen we langs op locatie om de situatie te bekijken en op te lossen. Bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko hebben we veel kennis in huis omtrent het repareren van draakiepbeslag.

het grote voordeel van is dat je niet veel breekwerk hebt in uw huis en de montage geschiet in een kleine dag