Machinaal Timmerbedrijf Dalko: houtbewerking op maat

Juist door de jarenlange kennis en ervaring in de timmerindustrie, bent u bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko op het juiste adres. ” wij weten waar we over praten. ”  Wij beschikken over een werkplaats met moderne geavanceerde houtbewerkingsmachines, en we  zijn er voor bedrijven en particulieren die bouwen, verbouwen en renoveren. U kunt bij ons terecht voor maatwerk kozijnen, deuren lijsten en speciaal werk. We luisteren graag naar u wensen, dus neem vrijblijvend contact met ons op.

Even voorstellen

Richard van Dalfsen heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren van hout…

Alles is mogelijk bij de houtbewerking op maat van Dalko

Door onze geavanceerde houtbewerking op maat kunnen wij aan al uw wensen voldoen. De mogelijkheden voor houtbewerking zijn uiteenlopend; wilt u bijzondere afmetingen, zoals een oud type deur dat nagemaakt moet worden? Dat is voor ons geen enkel probleem. Bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko bent u altijd verzekerd van het gewenste resultaat.

Onze aanpak

Wij vervaardigen de kozijnen van de beste kwaliteit hardhout. Voor de kozijnen gebruiken we mahonie volhout/vingerlas, dit heeft het grote voordeel dat de werking van het materiaal minimaal is.
Het hout is in korte lengtes gelast zodat het kromtrekken van het hout min of meer tot het verleden behoort. Alle kozijnen ramen en deuren worden bij ons standaard gegrond afgeleverd. De minimale laagdikte is 100 mu en wordt in 2 arbeidsgangen gedaan.

U heeft bij ons altijd één aanspreekpunt.Onze korte communicatie lijnen worden vaak zeer op prijs gesteld.